Geldige A.P.K. Keuring inclusief onderhoudsbeurt.

Onze auto’s worden afgeleverd met een geldige A.P.K. Keuring inclusief onderhoudsbeurt.

Indien u heeft gekozen voor garantie bij aankoop van een auto word dit door ons altijd schriftelijk vermeld op het koopcontract. Dit is standaard 3 maanden, vraag naar de voorwaarden. Indien u dit wilt uitbreiden kan dit met 6,12 of 24 maanden tegen meerprijs

Autotrust Garanties

Wij werken samen met Autotrust. Dit is een onafhankelijk garantieplan en verzekeringsproduct en is aangesloten bij KIFID. (Klachten instituut financiƫle diensten) zodat u verzekerd bent van heldere en transparante voorwaarden.

U heeft keuze uit 6,12 of 24 maanden garantiedekking afhankelijk van het jaartal en km stand van de auto. Kosten als arbeidsloon en onderdelen zijn inbegrepen.

Voor meer informatie over prijzen en voorwaarden verwijzen wij u graag naar www.autotrust.nl.

Disclaimer:

De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden auto’s zijn zorgvuldig aangegeven, echter onder het voorbehoud dat meer of minder extra’s nimmer tot een lagere of hogere prijs kan leiden. Om teleurstelling te voorkomen dient u voor aankoop zelf te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Door de aankoop accepteert u de auto in zijn werkelijke specificatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via het contact formulier.

0493 490 650
Bereikbaar van 09:00 tot 20:00

Wij zijn aangesloten bij

Maas Auto's Someren is een RDW erkend bedrijf en is aangesloten bij Autotrust Garanties.

  • RDW
  • RDW