Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zitten. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons een bedrijfswagen of personenauto leasen. Hiermee betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl u economisch eigenaar van de auto bent.

Los van de mogelijkheid om de slottermijn bijvoorbeeld zelf op de reĆ«le restwaarde te zetten, kunt u de BTW van de aanschaf bij de fiscus terugvorderen. Daarnaast bieden wij bij Maas Auto’s Someren de mogelijkheid om inruil van uw oude wagen of een deelbetaling in onze berekeningen mee te nemen, waardoor uw maandbedragen weer lager uitvallen. Tel daar bij op dat u de variabele kostenposten van uw auto, zoals de brandstof en het onderhoud, grotendeels in eigen hand heeft.

Kortom: met financial lease heeft u een veilige financieringsoptie, die verschillende voordelen voor u als ondernemer biedt. Maas Auto’s Someren zal bij het samenstellen van de overeenkomsten altijd uw persoonlijke en bedrijfssituatie in de overwegingen meenemen, opdat het voorstel geheel op maat is en aansluit op uw behoefte.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via het contact formulier.

0493 490 650
Bereikbaar van 09:00 tot 20:00

Wij zijn aangesloten bij

Maas Auto's Someren is een RDW erkend bedrijf en is aangesloten bij Autotrust Garanties.

  • RDW
  • RDW